Як налаштувати параметри конфіденційності у Telegram Messenger

Як налаштувати параметри конфіденційності у Telegram Messenger

оголошення

Одним із основних обов’язків програм месенджерів сьогодні є збереження конфіденційності та забезпечення безпеки окремого користувача під час використання ним платформи. Усі основні сучасні платформи обміну повідомленнями мають цілий набір налаштувань безпеки, які дозволяють користувачам адаптувати кожен найменший аспект своєї присутності в Інтернеті, щоб відчувати себе так комфортно, як вони хочуть.

Що стосується телеграму Messenger, налаштувань конфіденційності та безпеки достатньо, і їх важливо налаштувати перед тим, як почати розмову з другом чи у публічній чи приватній групі. У цьому підручнику ми розповімо вам все про параметри конфіденційності та безпеки та про те, як ви можете налаштувати їх таким чином, щоб вони були повністю видимими або розумно анонімними, коли ви перебуваєте на платформі додатків для обміну повідомленнями Telegram.

Давайте розпочнемо -

оголошення

Крок 1. Відкрийте додаток обміну повідомленнями Telegram на своєму смартфоні.

 

Як налаштувати параметри конфіденційності у Telegram Messenger

 

крок 2. Натисніть кнопку налаштувань унизу головного екрана.

 

Як налаштувати параметри конфіденційності у Telegram Messenger

 

Крок 3. Прокрутіть меню налаштувань і торкніться опції Конфіденційність та безпека.

 

Як налаштувати параметри конфіденційності у Telegram Messenger

 

Тепер давайте розглянемо кожен варіант окремо та те, як ви можете змінити налаштування, щоб змінити рівень конфіденційності та безпеки.

Заблоковані користувачі - Це не функція, а скоріше список облікових записів, які ви, можливо, заблокували в додатку для обміну повідомленнями Telegram. Якщо ви використовуєте програму вперше і не заблокували жодного користувача, цей список буде порожнім.

Пароль та ідентифікатор обличчя - Ця опція дозволяє встановити код доступу, щоб додати новий рівень безпеки у ваші чати. Таким чином, щоразу, коли ви відкриваєте додаток, вам потрібно буде ввести цей пароль, перш ніж ви зможете отримати доступ до розмов. Однак підвох тут полягає в тому, що якщо ви забудете пароль, єдине рішення - видалити додаток та встановити його заново.

Двоетапне підтвердження -Ця функція дозволяє встановити двоетапну перевірку у всьому додатку. Таким чином, ви отримуєте унікальний код на свій номер телефону, коли хочете виконати певні дії у додатку Telegram.

 

Як налаштувати параметри конфіденційності у Telegram Messenger

 

Тепер давайте подивимося на функції конфіденційності. Щодо налаштування контролю конфіденційності, існує три основні рівні

  1. Усі - це означає, що вибраний вміст бачать люди, які є у вашому списку контактів, а також загальнодоступні користувачі.
  2. Мої контакти - це означає, що вибраний вміст бачать лише люди у вашому списку контактів.
  3. Ніхто - це означає, що вибраний вміст прихований від усіх.

 

Як налаштувати параметри конфіденційності у Telegram Messenger

 

Додаток для обміну повідомленнями Telegram дозволяє встановити такі рівні конфіденційності для такого вмісту -

Номер телефону - Це стосується вашого контактного номера або номера мобільного телефону.

Останній перегляд та онлайн - Це стосується вашого статусу, тобто чи перебуваєте ви зараз у мережі, чи востаннє ви були в мережі в додатку Telegram.

Профіль Фото - Це фото, яке ви встановили в профілі, і дозволяє людям ідентифікувати вас на платформі.

Дзвінки - Ви можете вибрати, хто може вам телефонувати, а хто ні.

Переслані повідомлення - Коли ви пересилаєте повідомлення в Telegram, ви можете додати посилання на обліковий запис, який фактично надіслав вам повідомлення. Однак, якщо ви не хочете дозволити іншим користувачам робити це, ви можете відповідно змінити налаштування.

Групи та канали - У Telegram є групи та канали, які дозволяють спілкуватися у спільноті, і, використовуючи вищезазначені рівні конфіденційності, ви можете вибрати, хто може додати вас до груп чи каналів, а хто ні.

 

Як налаштувати параметри конфіденційності у Telegram Messenger

 

Нарешті, у нас є функція, яку ми в Techplugged любимо називати перемикачем kill. Скажімо, ви перебуваєте у відпустці або просто не зацікавлені у використанні програми Telegram, ви можете фактично вибрати автоматичне видалення свого облікового запису Telegram, якщо він залишався невикористаним протягом певного часу, і це доводить нас до кінця цей підручник.

 

Як налаштувати параметри конфіденційності у Telegram Messenger

 

Ми сподіваємось, що ця інформація була для вас корисною, і тепер ви можете легко налаштувати параметри конфіденційності та безпеки у додатку Telegram.

 

 

Ще немає голосів.
Будь ласка, почекайте ...
оголошення
оголошення